Välkomna hösten med en om, -ny -eller kickstart

om oss

Om Juica

Historien bakom Juica

Historien bakom Juica börjar när två vänner insåg att de hade samma intressen: hälsa och träning. De delade också övertygelsen om att kost är nyckeln till hälsa och välmående – att en hälsosam livsstil börjar med riktig och näringsrik mat. De ville förenkla för människor att få i sig den mängd näring kroppen behöver helt enkelt. Sagt och gjort, 2013 grundades Juica på Södermalm i Stockholm. Idag har Juica vuxit till ett presseri som producerar mängder av färska, kallpressade, opastöriserade grönsaksjuicer som levereras direkt hem till dörren.

Juica filosofin: hälsosam näring ska vara enkelt tillgänglig till så många som möjligt.

Hälsosam näring ska vara enkelt och tillgängligt! Juicas produkter ska ge dig den energikick av vitaminer och mineraler som är bra för kroppen – på riktigt. Vi vill erbjuda de allra bästa kallpressade dryckerna som både smakar och gör gott. Därför tummar vi aldrig på kvaliteten utan använder endast de bästa ekologiska råvarorna. Alla typer av tillsatser är bannlysta hos oss. Vi är stolta över vår Äkta Vara-stämpel! Det viktigaste för oss är att veta att våra produkter bara innehåller nyttiga pressade grönsaker och frukter rakt ner i flaskan, inget annat. Det är då det känns det bra i magen!

Startade 2013 på Södermalm i Stockholm.

Vi är ett mikropresseri som producerar färska kallpressade opastöriserade grönsaksjuicer och levererar dem hem till dig. Juicer som är bra för kroppen och en boost med vitaminer och mineraler.