Välkomna hösten med en om, -ny -eller kickstart

Så fungerar det

Varför Juica?

Vi tror att den viktigaste fördelen med juicefasta är förändringen i tankesättet kring dina vanor. För många av våra kunder är att slutföra ett Juica-program det första steget mot att göra hälsosammare val och få ett mer positivt förhållande till sitt välbefinnande och sin hälsa. När du dricker ekologisk, kallpressad och opastöriserad frukt- och grönsaksjuice under en period av dagar får din kropp i sig den näring den behöver.


Vilket Juica-sätt passar dig bäst?

Du kan till exempel välja att fasta 1, 2, 3, eller 5 dagar eller så fungerar det kanske bättre för dig att byta ut dina 5:2 dagar mot juice eller enstaka måltider mot juice. Oavsett hur du gör visar allt fler studier att det är hälsosamt för dig att under perioder sätta din kropp på kalorirestriktion. Och då låta kroppen få vila från det som vi många gånger fyller på för mycket av…

Kallpressad enligt Norwalk-metoden.

Våra drycker är kallpressade enligt Norwalk-metoden. Den är framtagen av Doktor Norman W. Walker som vigde sitt liv åt att studera människans förmåga att leva längre och friskare. Tester gjorda i USA visar att hydrauliskt pressade juicer från bladgrönsaker har nästan fem gånger så höga näringsvärden som man får med traditionella pressmetoder (juice-centrifuger och slow-juicers). 

Alla Juicas drycker är opastöriserade (RAW), producerade på ekologiska råvaror och just kallpressade. Doktor Walker blev sedermera känd som den ledande experten inom råa juicer och 1910 grundade han Norwalk Laboratories of Health Research. Utifrån sin forskning på fördelarna med råa grönsaker och fruktjuicer tillverkade han en hydraulisk press som idag är mera känd som en Norwalk juice-press. Doktor Walker menade att hans metod var optimal för att utvinna näring ur grönsaker och frukt. De fiberfria juicerna skulle helt enkelt mata cellerna i kroppen med mängder av näring inom loppet av 10-15 minuter och samtidigt låta matsmältningen vila.

Vad innebär det att Juica?

Att Juica® innebär att juice-cleansa eller juice-fasta. Men att Juica innebär också att du gör det med gröna, kallpressade, ekologiska och opastöriserade juicer rika på vitaminer, mineraler och enzymer. Vi på Juica erbjuder olika paket för att underlätta din fasta, välj att fasta en, två, tre, eller fem dagar. Eller så kanske det fungerar bättre för dig att byta ut dina 5:2-dagar mot juice – eller byta enstaka måltider mot juicer. 

Vi på Juica vill att du ska kunna leva ditt vanliga liv samtidigt som du unnar dig en omstart för att komma in i hälsosammare kost- och träningsvanor. Då är en regelbunden Juice-fasta ett bra sätt att enkelt boosta din kropp med nyttigheter. De flesta känner sig lättare och fräschare efter att de Juicat. Prova du med, vi tror du kommer gilla det!

Ska du börja Juica?

Äntligen är det dags att börja Juica! Grattis till ett bra val. Att Juica är både enkelt och nyttigt, ladda ner vår info-folder på länken nedan – och läs mer om hur du går tillväga. Du får även nyttiga tips på vad du bör göra både innan och efter att du börjar Juica med oss.

Hur fungerar leveransen av Juica?

Vi tillverkar kallpressade, ekologiska juicer av högsta kvalitet – helt utan tillsatser! Därför är det viktigt för oss att juicerna transporteras hem till dig på bästa sätt. Efter att du lagt en order hos oss så packar vi dina juicer, och skickar hem dem till dig via vår leveranspartner Gordon Delivery. Juicerna fraktas i en obruten kylkedja med temperaturkontroller längs vägen.

Våra juicers hållbarhetstid är över 20 dagar när de kommer fram till dig, så lägg din beställning i god tid innan du vill börja Juica! 

Efter att du lagt din order hos oss får du en mailbekräftelse – därefter kommer vi leverera juicerna till dig så fort som möjligt. Det brukar ta 2-5 dagar beroende på var i Sverige du bor. När det är ett par dagar kvar till din leverans får du ett SMS med information om leveransdag och tid. I SMS:et finns en länk där du kan göra val som t.ex. vad chauffören ska göra om du inte är hemma. Du kommer kunna följa din leverans längs vägen! Ta gärna kontakt med oss om du har frågor, och lycka till!

Startade 2013 på Södermalm i Stockholm.

Vi är ett mikropresseri som producerar färska kallpressade opastöriserade grönsaksjuicer och levererar dem hem till dig. Juicer som är bra för kroppen och en boost med vitaminer och mineraler.